Nachos, enkel hverdagsrett. Under halvtime å lage
Lett å lage
Ingredienser:Nachoschips 1 pose
Karbonadedeig 800 g
smør/olje til steking
Bønner 1 hermetisk boks
Tomatsaus/hakkede tomater
Revet ost
Løk 1 stk
Chili 1/2 stk
Hvitløk 3 båter
Valnøtter en halv neve
Krydder:
Cumin 2 ts
Sitronsaft 1 ss
Sukker 1 ss
Paprikapulver 2 ts
Salt og pepper
Salat
Cherrytomater
Mais
Lettrømme
Karbonadedeig
Finhakk løk og surr den blank i panna sammen med litt smør. Ha i hakket hvitløk det siste halvminuttet. Elt og brun deretter karbonadedeigen inn i løken/hvitløken. Tilsett krydderet og sukkeret og bland godt. Jeg pleier å tilsette litt væske for å fordele krydderet godt. Hakkede tomater/tomatsaus tas i så mye som du ønsker og tilslutt bønnene. Smak til med sitronsaften, salt og pepper.Legg karbonadedeigen i ildfast form, hakk chili og valnøtter. Legg chipsen langs sidene. Jeg har chips til overs, så jeg legger reste i en ildfast bolle, så kan barna spise chipsen på siden.
Dekk med litt revet ost og sett i ovnen til osten smelter, da er retten klar.
Enkel salat
Cherrytomater deles i båter, vask salat og riv den i biter. Tilsett mais. Ferdig:)Nachos serveres med rømme.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar