tirsdag 10. juli 2012

Nachos, enkel hverdagsrett


Nachos, enkel hverdagsrett. Under halvtime å lage

Lett å lage

Ingredienser:
Nachoschips 1 pose
Karbonadedeig 800 g
smør/olje til steking
Bønner 1 hermetisk boks
Tomatsaus/hakkede tomater
Revet ost
Løk 1 stk
Chili 1/2 stk
Hvitløk 3 båter
Valnøtter en halv neve
Krydder:
Cumin 2 ts
Sitronsaft 1 ss
Sukker 1 ss
Paprikapulver 2 ts
Salt og pepper
Salat
Cherrytomater
Mais
Lettrømme

Karbonadedeig 

Finhakk løk og surr den blank i panna sammen med litt smør. Ha i hakket hvitløk det siste halvminuttet. Elt og brun deretter karbonadedeigen inn i løken/hvitløken. Tilsett krydderet og sukkeret og bland godt. Jeg pleier å tilsette litt væske for å fordele krydderet godt. Hakkede tomater/tomatsaus tas i så mye som du ønsker og tilslutt bønnene. Smak til med sitronsaften, salt og pepper.

Legg karbonadedeigen i ildfast form, hakk chili og valnøtter. Legg chipsen langs sidene. Jeg har chips til overs, så jeg legger reste i en ildfast bolle, så kan barna spise chipsen på siden.

Dekk med litt revet ost og sett i ovnen til osten smelter, da er retten klar.




Enkel salat

Cherrytomater deles i båter, vask salat og riv den i biter. Tilsett mais. Ferdig:)

Nachos serveres med rømme.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar